Warmtepomp Reparatie - Expertise in actie bij Warmte-Q.

Vandaag heb ik een klant geholpen met een storing aan hun warmtepomp. De klant had al enige tijd problemen met hun warmtepomp en klaagde over een gebrek aan warm water en een koude woning. Na een grondig onderzoek van de warmtepomp kon ik de oorzaak van de storing achterhalen.

Ik heb ontdekt dat de compressor van de warmtepomp defect was. De compressor is een belangrijk onderdeel van een warmtepomp en is verantwoordelijk voor het verplaatsen van warmte van de buitenlucht naar het binnenmilieu. Wanneer de compressor defect is, kan de warmtepomp niet goed functioneren en kan deze geen warmte afgeven aan de woning.

Daarnaast bleek er ook een probleem met de elektrische bekabeling te zijn. Na het resetten van de warmtepomp bleef deze in storing vallen, en de buitenunit deed het niet. Na opening van de warmtepomp, heb ik de elektrische bekabeling losgekoppeld en opnieuw aangesloten. Hierdoor kon ik de warmtepomp weer laten functioneren zoals het hoort. De klant was verheugd toen ze weer warm water had en het niet meer koud was in huis.

Na het vervangen van de compressor kon ik de warmtepomp weer laten functioneren zoals het hoort. De klant was verheugd toen ze weer warm water had en het niet meer koud was in huis.

Het is altijd een voldoening om een klant te kunnen helpen met hun technische problemen. Bij Warmte-Q staan we altijd klaar om u te helpen met al uw warmtepompen. Of het nu gaat om onderhoud, reparatie of vervanging, wij zorgen ervoor dat u snel weer kunt genieten van een comfortabele temperatuur in huis. Onze technici zijn professioneel en gekwalificeerd en staan altijd klaar om u te helpen met al uw warmtepomp problemen. Bij Warmte-Q bent u verzekerd van een snelle service en een uitstekende klantenservice. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of een afspraak.

  • image-22-01-23-10-33-1
  • image-22-01-23-10-33