Over Warmte-Q 

Warmte-Q is altijd beschikbaar, 24 uur per dag, 7 dagen per week, om al uw verwarmingsproblemen op te lossen. Of het nu gaat om installatie, reparatie of onderhoud, wij zijn er voor u. Onze ervaren monteurs en installateurs zijn professionals in hun vak en garanderen efficiënte en veilige oplossingen voor al uw verwarmingsproblemen. Wij zorgen ervoor dat uw huis comfortabel en veilig is, ongeacht welke locatie in Nederland. Bel ons nu en laat ons uw verwarming optimaliseren!

Warmte-Q biedt een breed scala aan diensten aan, waaronder:

  • Cv-installatie en -onderhoud: Wij installeren en onderhouden uw verwarmingssysteem, waardoor u er zeker van kunt zijn dat uw verwarming efficiënt en veilig functioneert. Hierdoor bespaart u op energiekosten en voorkomt u gevaarlijke situaties.
  • Leidingwerk aanpassen en installeren: Wij zorgen ervoor dat uw leidingwerk op de juiste manier is geïnstalleerd en aangepast, waardoor u er zeker van kunt zijn dat uw verwarming op de juiste manier functioneert. Dit voorkomt lekkages en andere problemen.
  • Reparatie van gas- en waterlekkages: Wij verhelpen gas- en waterlekkages snel en efficiënt, zodat u geen onnodige problemen heeft. Dit voorkomt ook gevaarlijke situaties.
  • Oplossen van storingen aan cv-ketels: Wij helpen u bij het oplossen van storingen aan uw cv-ketel, of het nu gaat om reparatie of vervanging. Dit zorgt ervoor dat uw verwarming efficiënt en veilig blijft functioneren.
  • Plaatsen en vervangen van kamerthermostaten en inregelen ervan: Onze technici zijn gekwalificeerd om uw kamerthermostaten te plaatsen, vervangen of in te regelen, zodat u altijd de juiste temperatuur in huis heeft. Dit verhoogt het comfort in uw huis.
  • Oplossen van storingen bij vloerverwarming: Onze vloerverwarming specialisten zorgen ervoor dat uw vloerverwarming weer perfect functioneert en onderhouden en repareren uw mechanische ventilatie. Dit zorgt voor een comfortabelere leefomgeving.
  • Onderhoud en reparatie van stadsverwarming-units, electrische boilers, en wtw-units: Wij zorgen voor het onderhoud en eventuele reparaties van deze systemen, zodat ze efficiënt blijven functioneren. Dit bespaart u op energiekosten en zorgt voor een comfortabelere leefomgeving.
  • Onze ervaren monteurs en installateurs zijn professionals in hun vak en beschikken over de juiste kennis en ervaring om uw verwarming efficiënt en veilig te installeren, onderhouden en repareren. Wij zorgen ervoor dat uw verwarming op de juiste manier functioneert, waardoor u geen onnodige problemen heeft en u bespaart op energiekosten.
  • Daarnaast geven wij ook advies over hoe u uw verwarming zo efficiënt mogelijk kunt gebruiken. Hierdoor kunt u besparen op energiekosten en uw bijdrage leveren aan een betere leefomgeving. Wij zijn er voor u om ervoor te zorgen dat uw huis comfortabel en veilig is.

Neem gerust contact met ons op voor een afspraak en laten we samen zorgen voor een comfortabele verwarming in uw huis tegen een betaalbare prijs.

Onze diensten zijn zo goed als het koffiezetapparaat van uw buurman, maar dan voor uw verwarming! Wij zijn de koningen van lekkages, de helden van storingen en de experts in efficiëntie. Dus als u een probleem heeft met uw verwarming, of het nu gaat om installatie, reparatie of onderhoud, bel ons dan! Wij zorgen ervoor dat uw verwarming weer loeit als een leeuw, zonder dat u daar een fortuin aan kwijt bent! Bel ons voor een afspraak en laten we samen zorgen voor een comfortabele verwarming in uw huis.